Evenementen

Winnaar Restaurant van het Jaar 2022!

Voor het tweede jaar op rij zijn wij uitgekozen voor het Restaurant van het Jaar voor de gemeente Terneuzen! Iedereen onwijs bedankt voor het stemmen!

Kerstborreltocht!

🌲Wat is er nou gezelliger, dan in de donkere dagen voor kerst een kroegen-tochtje te houden?! Maak kennis met onze horeca in een heel gezellig stukje Terneuzen, in mooie kerst-sferen! Koop je strippenkaart twv 25,- (cash only!!) bij 1 van onze zaken en geniet van allerlei extra activiteiten die wij voor jullie organiseren tijdens deze speciale kerst-borreltocht!🥂🍾

Vliegende Hollander, Paerdestal, Bonne Foi, Peggy’s CuliNeuze, Lemonade.

Let the cocktail fun begin!!

Nieuw in ons assortiment: heerlijke frisse cocktails zoals: Pornstar Martini, Mojito, Strawberry Daiquiri,

Espresso Martini, Lala Margarita en Pina Colada! Kom je proeven?

Recommended Award 2022!

Restaurant Guru beloont Peggy’s CuliNeuze met de Meest Aanbevolen Restaurant van 2022 prijs!

Elke 3e Donderdag: PubQuiz!!

Oe leutig is da maa nie! Vanaf 2022 elke derde donderdag van de maand een quiz in CuliNeuze! Het team dat wint komt met foto op onze wall of fame en strijd op het eind van het jaar met alle maand-winnaars voor een wreed leutige hoofdprijs! Verzin een originele naam voor je team (minimaal 2, maximaal 4 personen) en speel GRATIS mee met onze PubQuiz! Aanmelden via Facebook, Instagram of e-mail: info@peggysculineuze.nl Lekker iets eten vooraf? Stipt 18.00 uur kun je aanschuiven voor de pubmaaltijd: onze befaamde kip-op-zn-konijns met verse frietjes en salade, met een kopje koffie/thee na voor slechts 18 euro! Lekker en Leutig!

Start-tijd: 19.00 uur / 2022 data: 17 februari / 17 maart / 21 april / 19 mei / 16 juni / 15 september / 20 oktober / 17 november / 15 december

Besloten Feest!

Op onderstaande data kunnen we ivm besloten feest helaas geen reserveringen aannemen in ons restaurant: 22 oktober / 10 november / 11 november / 25 november / 27 november / 17 december

Vraag vrijblijvend informatie aan om ook jouw feest bij ons te vieren! info@peggysculineuze.nl

Wandel-Route

Leuk voor een bedrijfs-uitje of een vrienden-groep!

Het plaatsje Ter Nose, wat uitgroeide tot het huidige Terneuzen, ontstond rond 1300. Terneuzen is een leuke stad aan de Westerschelde in Zeeuws-Vlaanderen – en is het derde grootste havengebied van Nederland. De wandeling leidt je door het oude centrum en langs de Scheldeboulevard met prachtige uitzichten.

Het oude centrum van Terneuzen ligt op en rondom de vestingwerken die rond 1600 zijn aangelegd. Vooral in Tuinpad tref je nog veel monumentale panden aan die een sfeertje van vervlogen tijden oproepen. Bij Peggy’s CuliNeuze kun je terecht voor een heerlijk glas wijn, een uniek zeeuws bier, borrelplanken of een lekkere maaltijd. Het is heerlijk toeven op terras, of in de besloten binnentuin, met cocktailbar.

Er is een wandelroute van 7,5 of 10 km – te bestellen pp incl. tasje vol lekkernijen –via mail: info@peggysculineuze.nl of tel/app 06-15463670.

ONTDEK OOK ONZE PRACHTIGE TERRASTUIN!

 

 

Peggy’s Plank al ontdekt?

Vanaf nu kun je een prachtige XL borrelplank bestellen met naar keuze een fles wijn of bier met heerlijke hapjes! Gezellig om te delen samen!

TV chef Jeremy Vermolen promoot CuliNeuze!