Evenementen

Valentijn-Weekend

Heerlijk genieten met je geliefde partner, goede vrienden, familie of gewoon, omdat het weer kan!! Tijdens het weekend van 11, 12 een 13 februari kun je onderstaand menu reserveren – wij zorgen voor een liefdevolle ontvangst vol verwennerijtjes! info@peggysculineuze.nl

Elke 3e Donderdag: PubQuiz!!

Oe leutig is da maa nie! Vanaf 2022 elke derde donderdag van de maand een quiz in CuliNeuze! Het team dat wint komt met foto op onze wall of fame en strijd op het eind van het jaar met alle maand-winnaars voor een wreed leutige hoofdprijs! Verzin een originele naam voor je team (minimaal 2, maximaal 4 personen) en speel GRATIS mee met onze PubQuiz! Aanmelden via Facebook, Instagram of e-mail: info@peggysculineuze.nl Lekker iets eten vooraf? Stipt 18.00 uur kun je aanschuiven voor de pubmaaltijd: onze befaamde kip-op-zn-konijns met verse frietjes en salade, met een kopje koffie/thee na voor slechts 15 euro! Lekker en Leutig!

Start-tijd: 19.00 uur / 2022 data: 17 februari / 17 maart / 21 april / 19 mei / 16 juni / 21 juli / 18 augustus / 15 september / 20 oktober / 17 november / 15 december

We hebben gewonnen!!!

Peggy’s CuliNeuze is wederom uitgeroepen tot Restaurant van het Jaar in de gemeente Terneuzen – door Nederlandse Horecaprijzen 2021. Wanneer mogen we jou verwelkomen??

Wandel-Route

Leuk voor een bedrijfs-uitje of een vrienden-groep!

Het plaatsje Ter Nose, wat uitgroeide tot het huidige Terneuzen, ontstond rond 1300. Terneuzen is een leuke stad aan de Westerschelde in Zeeuws-Vlaanderen – en is het derde grootste havengebied van Nederland. De wandeling leidt je door het oude centrum en langs de Scheldeboulevard met prachtige uitzichten.

Het oude centrum van Terneuzen ligt op en rondom de vestingwerken die rond 1600 zijn aangelegd. Vooral in Tuinpad tref je nog veel monumentale panden aan die een sfeertje van vervlogen tijden oproepen. Bij Peggy’s CuliNeuze kun je terecht voor een heerlijk glas wijn, een uniek zeeuws bier, borrelplanken of een lekkere maaltijd. Het is heerlijk toeven op terras, of in de besloten binnentuin, met cocktailbar.

Er is een wandelroute van 7,5 of 10 km – te bestellen pp incl. tasje vol lekkernijen –via mail: info@peggysculineuze.nl of tel/app 06-15463670.

 

 

Peggy’s Plank al ontdekt?

Vanaf nu kun je een prachtige XL borrelplank bestellen met naar keuze een fles wijn of bier met heerlijke hapjes! Gezellig om te delen samen!

TV chef Jeremy Vermolen promoot CuliNeuze!