Evenementen

Farewell – Party

De aller-allerlaatste keer dat we open zijn – zaterdag 14 december – willen we feestelijk afsluiten met live muziek, goed gezelschap, herinneringen en uiteraard een goed glas! Niemand minder dan de voormalige “the Sheiks” zullen hun muziek ten gehore brengen, met Paul de Rijcke, Laurent de Cauwer en Leo de Block, met in dierbare herinnering Francois van Nielandt. Uniek en onovertroffen!!! Vol = vol, Let’s go out with a bang!!!

🎉 We zijn Restaurant van het Jaar in de Gemeente Terneuzen! 🎉

Wat een eer om deze prachtige titel nog één keer in ontvangst te mogen nemen. Dit jaar is extra speciaal voor ons, want het is ook ons laatste jaar. We sluiten onze deuren binnenkort, maar niet zonder nog één keer alles te geven wat u van ons gewend bent: heerlijke gerechten, warme gastvrijheid en onvergetelijke momenten.

Kom langs en maak deel uit van ons afscheidsjaar. Samen maken we er een prachtige afsluiter van! 🍷🍴

Proef onze Sea-Land Burger!

Natuurlijk! De zee- Sea-based eiwitrevolutie in Zeeland

Trots dat wij deel mogen uitmaken van deze revolutie!!

De eerste aanzet voor producten met mariene grondstoffen te proeven is gegeven! De komende 15 maanden trekken we op met wel een hele gave club gepassioneerde mensen en bedrijven om onderzoek en een markttest te doen met producten op basis van oesters, noordzeevis, krab, zeekraal en zeewier!

Naast de plantbased voedselvisie kunnen er zeker nog veel meer mooie producten gemaakt worden met Seabased grondstoffen. Gek genoeg wordt deze term nog niet gebruikt maar ik introduceer hem graag en neem jullie de komende periode mee in tastings, bijeenkomsten, een stuk educatie en kennisdeling. The Future is Seabased!

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Provincie Zeeland.