Evenementen

Wandel-Route

Leuk voor een bedrijfs-uitje of een vrienden-groep!

Het plaatsje Ter Nose, wat uitgroeide tot het huidige Terneuzen, ontstond rond 1300. Terneuzen is een leuke stad aan de Westerschelde in Zeeuws-Vlaanderen – en is het derde grootste havengebied van Nederland. De wandeling leidt je door het oude centrum en langs de Scheldeboulevard met prachtige uitzichten.

Het oude centrum van Terneuzen ligt op en rondom de vestingwerken die rond 1600 zijn aangelegd. Vooral in Tuinpad tref je nog veel monumentale panden aan die een sfeertje van vervlogen tijden oproepen. Bij Peggy’s CuliNeuze kun je terecht voor een heerlijk glas wijn, een uniek zeeuws bier, borrelplanken of een lekkere maaltijd. Het is heerlijk toeven op terras, of in de besloten binnentuin, met cocktailbar.

Er is een wandelroute van 7,5 of 10 km – te bestellen pp incl. tasje vol lekkernijen –via mail: info@peggysculineuze.nl of tel/app 06-15463670.

Kermis Aktie!

Van 17 t/m 26 september kun je bij ons een puntzak friet afhalen, en een broodje Frikandelburger en een goed gevulde Turkse Pizza!!

Elke 1e Donderdag: BINGO!

Elke 1e donderdag van de maand organiseren wij Peggy’s Goede Doel Bingo:

De opbrengst van de bingokaarten gaat naar een goed doel – we zijn nog steeds op zoek naar locale helden die onze steun kunnen gebruiken, dus meld je aan! Er zijn leuke prijzen te winnen, en je steunt een goed doel!

Reserveren gewenst via mail: info@peggysculineuze.nl of telefonisch: 06-15463670. Start: 19.00 uur Data: 5 augustus – 2 september – 4 november – 2 december

Elke 3e Donderdag: PubQuiz!!

Oe leutig is da maa nie! Vanaf NU elke derde donderdag van de maand een quiz in CuliNeuze! Het team dat wint komt met foto op onze wall of fame en strijd op het eind van het jaar met alle maand-winnaars voor een wreed leutige hoofdprijs! Verzin een originele naam voor je team (minimaal 2, maximaal 4 personen) en speel mee met onze PubQuiz! Aanmelden via Facebook, Instagram of e-mail: info@peggysculineuze.nl

Start-tijd: 19.00 uur / data: 15 juli – 19 augustus – 16 september – 21 oktober – 18 november – 16 december

14 oktober: WIJNPROEVERIJ!

In samenwerking met wijnhuis Herman uit Axel organiseren wij wederom een heerlijke proeverij van wijnen, met enkele bijgeleidende hapjes en deskundige uitleg. Kosten zijn 24,50 pp. De wijn kun je uiteraard aan winkelprijzen bestellen om thuis te genieten! Inschrijven via info@peggysculineuze.nl

Het belooft weer een gezellige avond te worden, start is 19.00 uur!

 

 

Peggy’s Plank al ontdekt?

Vanaf nu kun je een prachtige XL borrelplank bestellen met naar keuze een fles wijn of bier met heerlijke hapjes! Gezellig om te delen samen!

TV chef Jeremy Vermolen promoot CuliNeuze!