Evenementen

Let op: tot nader order zijn we alleen op koopzondagen open – alle andere zondagen op aanvraag vanaf 10 personen!

Vraag vrijblijvend informatie aan om ook jouw feest of borrel of quiz op maat bij ons te vieren!

Elke 3e Donderdag: PubQuiz!!

Oe leutig is da maa nie! Vanaf 2023 elke derde donderdag van de maand een quiz in CuliNeuze! Verzin een originele naam voor je team (minimaal 2, maximaal 4 personen) en speel GRATIS mee met onze PubQuiz! Aanmelden via Facebook, Instagram of e-mail: info@peggysculineuze.nl Lekker iets eten vooraf? Stipt 18.00 uur kun je aanschuiven voor de pubmaaltijd: onze befaamde kip-op-zn-konijns met verse frietjes en salade, met een kopje koffie/thee na voor slechts 18 euro! Lekker en Leutig!

Start-tijd: 19.30 uur / 2023 data: 19 januari / 16 februari / 16 maart / 20 april / 18 mei / 15 juni / 21 september / 19 oktober / 16 november / 21 december: kerstquiz met verrassingen!

Winnaar Restaurant van het Jaar 2022!

Voor het derde jaar op rij zijn wij uitgekozen als Restaurant van het Jaar voor de gemeente Terneuzen! Iedereen onwijs bedankt voor het stemmen!

Cocktail FUN!

Heerlijke frisse cocktails zoals: Pornstar Martini, Mojito, Strawberry Daiquiri, Espresso Martini, Lala Margarita en Pina Colada! Kom je proeven?

Wandel-Route

Leuk voor een bedrijfs-uitje of een vrienden-groep!

Het plaatsje Ter Nose, wat uitgroeide tot het huidige Terneuzen, ontstond rond 1300. Terneuzen is een leuke stad aan de Westerschelde in Zeeuws-Vlaanderen – en is het derde grootste havengebied van Nederland. De wandeling leidt je door het oude centrum en langs de Scheldeboulevard met prachtige uitzichten.

Het oude centrum van Terneuzen ligt op en rondom de vestingwerken die rond 1600 zijn aangelegd. Vooral in Tuinpad tref je nog veel monumentale panden aan die een sfeertje van vervlogen tijden oproepen. Bij Peggy’s CuliNeuze kun je terecht voor een heerlijk glas wijn, een uniek zeeuws bier, borrelplanken of een lekkere maaltijd. Het is heerlijk toeven op terras, of in de besloten binnentuin, met cocktailbar.

Er is een wandelroute van 7,5 of 10 km – te bestellen pp incl. tasje vol lekkernijen –via mail: info@peggysculineuze.nl of tel/app 06-15463670.

ONTDEK OOK ONZE PRACHTIGE TERRASTUIN!

 

 

Peggy’s Plank al ontdekt?

Vanaf nu kun je een prachtige XL borrelplank bestellen met naar keuze een fles wijn of bier met heerlijke hapjes! Gezellig om te delen samen!