Evenementen


Vintage Sale!

We verkopen een aantal van onze gevonden schatten de komende tijd. Benieuwd wat je kunt scoren? Kom gezellig langs en laat je verrassen door onze vintage sale!

OP = OP!!

Natuurlijk! De zee – Sea-based eiwitrevolutie
in Zeeland

Trots dat wij deel mogen uitmaken van deze revolutie!!

De eerste aanzet voor producten met mariene grondstoffen te proeven is gegeven! De komende 15 maanden trekken we op met wel een hele gave club gepassioneerde mensen en bedrijven om onderzoek en een markttest te doen met producten op basis van oesters, noordzeevis, krab, zeekraal en zeewier!

Naast de plantbased voedselvisie kunnen er zeker nog veel meer mooie producten gemaakt worden met Seabased grondstoffen. Gek genoeg wordt deze term nog niet gebruikt maar ik introduceer hem graag en neem jullie de komende periode mee in tastings, bijeenkomsten, een stuk educatie en kennisdeling. The Future is Seabased!

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Provincie Zeeland.

Vraag vrijblijvend informatie aan om ook jouw (tuin)feest of borrel of quiz op maat bij ons te vieren!

Voor particulieren en bedrijven, tot 80 personen – alles is bespreekbaar! We maken graag een vrijblijvende offerte op maat: info@peggysculineuze.nl

Elke 3e Donderdag: PubQuiz!!

Oe leutig is da maa nie! Vanaf 2024 elke derde donderdag van de maand een quiz in CuliNeuze! Verzin een originele naam voor je team (minimaal 2, maximaal 4 personen) en speel GRATIS mee met onze PubQuiz! Aanmelden via Facebook, Instagram of e-mail: info@peggysculineuze.nl Lekker iets eten vooraf? Stipt 18.00 uur kun je aanschuiven voor de pubmaaltijd: onze befaamde kip-op-zn-konijns met verse frietjes en salade, met een kopje koffie/thee na voor slechts 19,50 euro! Lekker en Leutig!

OOK TE BOEKEN ALS AKTIVITEIT VANAF 15 PERSONEN!!

Start-tijd: 19.30 uur

ONTDEK OOK ONZE PRACHTIGE TERRASTUIN!

Uitermate geschikt voor uw tuinfeest! Vraag vrijblijvend informatie: info@peggysculineuze.nl

     

Wandel-Route

Leuk voor een bedrijfs-uitje of een vrienden-groep!

Het plaatsje Ter Nose, wat uitgroeide tot het huidige Terneuzen, ontstond rond 1300. Terneuzen is een leuke stad aan de Westerschelde in Zeeuws-Vlaanderen – en is het derde grootste havengebied van Nederland. De wandeling leidt je door het oude centrum en langs de Scheldeboulevard met prachtige uitzichten.

Het oude centrum van Terneuzen ligt op en rondom de vestingwerken die rond 1600 zijn aangelegd. Vooral in Tuinpad tref je nog veel monumentale panden aan die een sfeertje van vervlogen tijden oproepen. Bij Peggy’s CuliNeuze kun je terecht voor een heerlijk glas wijn, een uniek zeeuws bier, borrelplanken of een lekkere maaltijd. Het is heerlijk toeven op terras, of in de besloten binnentuin, met cocktailbar.

Er is een wandelroute van 7,5 of 10 km – te bestellen pp incl. tasje vol lekkernijen –via mail: info@peggysculineuze.nl of tel/app 06-15463670.